Petrović: Moramo dati svoj maksimum protiv Mladosti

Kapiten Kozare za SportSport.ba

Petrović: Moramo dati svoj maksimum protiv Mladosti

D. Vejo

U okviru 19. kola Prve lige Republike Srpske, na Gradskom stadionu u Gradišci sastat će se tamošnja ekipa Kozare i prvoplasirana Mladosti iz Velike Obrarske, što će ujedno biti i derbi kola.

Tim Velimira Stojnića nakon poraza u Krupu okreće se novom izazovu. Ovog vikenda na noge im dolazi prvi tim na tabeli ekipa Mladosti koja ove sezone ima ambicije ulaska u Premijer ligu BiH što pokazuju i rezultati koje ostvaruju.

Da meč neće biti ni malo lak, dobro zna i kapiten crveno-bijelih.

"Očekuje nas veoma zahtjevna i teška utakmica. Igramo protiv prvoplasirane ekipe Mladosti. Mi u utakmicu ulazimo nakon poraza u Krupi, ali ovoga puta igramo kod kuće i idemo na pobjedu koja bi nas još više učvrstila u gornjem dijelu tabele i koja bi nam ujedno i obezbjedila tu željenu poziciju među prvih šest ekipa", rekao je za SportSport.ba kapiten Gradiščanaca, Ognjen Petrović.

Pouke su prema riječima štopera, izvukli u prošlom kolu.

"Porazi su sastavni dio ovog sporta. Izvukli smo pouke iz prošle utakmice i okrećemo se narednoj koja nas čeka ovog vikenda. Za nas je ovo  meč od velikog značaja. Očekujemo pobjedu jer igramo kod kuće i pred svojom publikom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Susret između Kozare i Mladosti igra se sutra od 14.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi