Petrović se pojavio prvi put pred kamerama nakon incidenta

Trener Radnika napadnut na stadionu

Petrović se pojavio prvi put pred kamerama nakon incidenta

A. Čaušević

Slavko Petrović je prošlog vikenda napadnut na Gradskom stadionu u Bijeljini. 

Do incidenta je došlo kada je trener Radnika upozorio rekreativce da napuste teren te da im nije dozvoljeno da na tom prostoru obavljaju sportske aktivnosti.

Srbijanski stručnjak je tom prilikom dobio nekoliko udaraca od vidno pijane osobe, a čak mu je i prislonjen pištolj na tijelo.

Brzom reakcijom bijeljinske policije je priveden, i identifikovan, da bi zatim bio pušten na slobodu. Radi se o osobi inicijala M.S. koja će odgovarati za nanošenje tjelesnih povreda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon toga Petrović je dobio podršku od svojih kolega, prije svih Feđe Dudića, ali i od NFSBiH, Tuzla Cityja.

Nekoliko dana kasnije Petrović se prvi put i pojavio pred kamerama nakon incidenta. Gostujući za lokalnu bijeljinsku televiziju je govorio o aktuelnoj situaciji u Radniku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije