Petrović svjesno spušta loptu na zemlju

Pred revanš Radnik - Beroe

Petrović svjesno spušta loptu na zemlju

M. Jakovljević

  Do revanš utakmice Radnik - Beroe ostao je još jedan dan.

U srijedu gosti iz Bugarske će trenirati na Gradskom stadionu od 18, a Radnik poslije njih od 19:30 sati.

Bijeljinci se nalaze u Banja  Luci smješteni u hotelu "Čubić", a stigli su i Bugari i oni su smiješteni u hotel Bosna.

Trener Radnika, Slavko Petrović pred revanš susret spušta loptu na zemlju i smatra da njegova ekipa nije favorit.

"Iako smo u prvom susretu ostali neporaženi, smatram da su Bugari i dalje u prednosti, ali ne u onolikoj mjeri kao na prvoj utakmici. Smatram da su  šanse u ovom susretu 55:45 u korist našeg rivala, ali to ne mora ništa da znači", kazao je Petrović, dodavši:

"Poslije korektno odrađene utakmice u Bugarskoj više smo nego zadovoljni, ali i dalje smatran da je Beroe za 30-40 odsto kvalitetniji od Radnika.Taj njihov kvalitet možemo nadoknaditi borbenošću i željom za uspjehom. Ne smijemo srljati, jer svaka greška nas može odvesti u ambis. Svjesni smo ako primimo go,, moramo dati dva za prolaz, a to bi bilo veoma teško. Učinili smo sve da oporavimo Ivana Jakovljevića, ali on nije potpuno spreman. Siguran sam  da onim igračima kojim ukažem povjerenje  da će dati sve od sebe da obezbijedimo prolaz u drugi krug.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Navijači će u nekoliko autobusa stići na Gradski stadion i fer i korektnim bodrenjem pomoći svojim ljubimcima da ostvare cilj, a sigurno će i Banjalučani doći u velikom broju i pružiti podršku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi