Petrovski osvojio navijače Jedinstva: Bihać je prelijep grad

Makedonac na golu federalnog prvoligaša

Petrovski osvojio navijače Jedinstva: Bihać je prelijep grad

S. Mlaćo

Makedonski internacionalac Ilče Petrovski, koji je Pod boriće stigao iz Pelistera, jučer je upisao službeni debi u dresu Jedinstva.

Petrovski se među stativama našao od prve minute, a s obzirom da je u pobjedi nad Bosnom (1:0) svoju mrežu sačuvao netaknutom, debi u dresu Jedinstva je bio više nego uspješan.

"Ah, kako da ne budem zadovoljan. Odlično je da smo sezonu otvorili pobjedom, jer na otvaranju nikada nije bilo lako, ali na kraju je najbitnije da smo cilj ostvarili. Bosna se pokazala kao dobar tim, pokušavali su da ugroze naš gol iz kontri, međutim mi smo pametno i taktički odigrali i na kraju zasluženo slavili", kaže Petrovski.

U Bihaću mu je, priznaje, odlično.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Bihać je prelijep grad, stvarno mi je tu mnogo lijepo. Igrači su me prihvatili dobro, baš kao i stručni štab i ljudi koji vode klub. Mislim da su i oni zadovoljni sa mnom."

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi