Francuski mediji otkrili sastav PSG-a za revanš sa Cityjem

Da li će 'ubosti'?

Francuski mediji otkrili sastav PSG-a za revanš sa Cityjem

S. Grebović

Trener Parižana Mauricio Pochettino rekao je danas da je optimista kada je u pitanju igranje Kyliana Mbappea u revanš utakmici polufinala Lige prvaka.

Mladi Francuz je povredio mišić noge neposredno pred početak utakmice u Parizu, no ipak je nastupio. Za vikend nije igrao protiv Lensa u pobjedi 2:1 iz predostrožnosti. 

"Svakodnevno procjenjujemo njegovo stanje i pratimo ga. Mislim da će moći da igra", izjavio je Pochettino.

Paris Saint Germain je u prošlu srijedu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka izgubio od Manchester Cityja rezultatom 2:1.

Za revanš meč argentinski stručnjak će na raspolaganju imati skoro cijeli tim. Jedino ne može računati na Juana Bernata, Gueye je suspendovan zbog žutog kartona, dok će ostali biti u kombinaciji. Francuski mediji za sutrašnji meč pronoziraju sljedećih 11:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Navas, Florenzi, Marquinos, Kimpembe, Diallo - Verratti, Paredes - Di Maria, Neymar, Drexler - Mbappe.

Utakmica na Etihad stadionu igra se u utorak od 21:00 sat.

Top Komentari

Ajdin K
Ako bude Draxler igrao i ja cu
3 0
Mele
Ovaj bas Icardija i M. Kaena zapostavlja..Treba mu jos jedan napadac, a on veznjake koristi u vrhu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi