6

Komentari (6)

King_Kenny
...ovaj Jones je Maldini i za Maguirea i za Lindelofa.
kostro
Ispravno druze
Malmi_Suomi
@@King_Kenny pametan momak i ima komentara na " mjestu " ali čini mi se ( bacio bi se sa balkona)kada bi počeo rečenicu ili komentar bez 3 tačke.
... @@King_Kenny legendo bez ljutnje
King_Kenny
@Malmi_Suomi ...e jesi se i ti uhvatio te 3 tackice...ne mogu drugacije,tako sam navikao da tipkam,ne moze se covjek rijesiti neke navike koja je godinama prisutna...pravi se da ih ne vidis,pokrij prstom :D
Malmi_Suomi
@King_Kenny e jesam vala se uhvatio za te ... tačkice da nikako nisam mogao da skontam u čemu je fazon?!
Hvala tebi što me nisi pogrešno shvatio i odmah pomislio da mislim nešto loše.
Dobar ti je prijedlog hahaha.
Pokrit ću prstom hehehe.
Pozzzz
IvanKing
Maguire i Lindelof u kombinaciji nisu dobri,pogledaj u reprezentaciji pojedinačno obadvojica igraju na jako dobrom nivou + Ole slab trener, a Jones je napravio više grešaka u jednoj sezoni nego Lindelof u čitavoj karijeri.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.