Tako je kad si član Manchestera: Nije igrao dvije godine, a ima čak 13 ponuda

Phil Jones se vratio

Tako je kad si član Manchestera: Nije igrao dvije godine, a ima čak 13 ponuda

Edmir Škorić

Neki su ga i zaboravili, no Phil Jones je i dalje tu, u rosteru i među igračima Manchester Uniteda.

Zbog povreda ovaj defanzivac nije igrao skoro dvije godine, ali nije u potpunosti zaboravljen. Štaviše, čak 13 ponuda za njega stiglo je na adresu slavnog engleskog kluba.

Dvadesetdevetogodišnjak odavno nije u planovima Olea Gunnara Solskjaera i evidentno je da bi mogao da ide, posebno sada kada je u potpunosti ispao iz forme zbog duže pauze.

On je posljednji meč u Premier ligi odigrao još krajem 2019. godine. Ima ugovor s Unitedom do 2023. godine, a njegova plata od četiri miliona eura godišnje svakako je nešto čega bi se na Old Traffordu rado odrekli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski mediji javljaju da interes za Jonesa postoji unatoč njegovoj dugoj odsutnosti. Navodno je među tih 13 zainteresovanih i sada bogati Newcastle United, koji ima želju u januaru dovesti zvučna pojačanja kako bi se do kraja sezone izborio opstanak.

Jones je inače član Crvenih vragova 10 godina i najzad je došlo vrijeme da se rastanu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovaj Jones je Maldini i za Maguirea i za Lindelofa.
10 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi