5

Komentari (5)

Amansio
I vi naslov odbio glamur ma svi bi meni kao profesori u školi radili max, a ne milione
Amansio
Mrš u PM koda 12 eura uzimaš a ne 12 000
Amansio
Bravo lafe naka si pokazao kako se i sa tom sićom može sklopit kraj sa krajem. Slušam one rudare po 500 KM mjesečno i kukaju.
Deepy
Sasvim doboljno zaradjuje za bogovski zivot. Trebalo bi staviti limit na place na milijun eura, a na godisnji transfer budzet na maksimalnih 100 mil.
user1582456981
Ma limit do 100hiljada ne zasluzuje niko vecu platuu, budzet za transfere tacno do 100ml.... i manje... fudbal je bio dok se nisu ove balerine pojavile... sve nabildanoo mali duel valja se ko da ga tenjk pogazio..... jedina liga petice u je bundes liga gdje ima najmanje glume i izlezavanja po terenuu....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.