Sa Xavijem nema zezanja: Jedna od najvećih zvijezda Barcelone ide na probni rad
FOTO: EPA

Mora se dokazati

Sa Xavijem nema zezanja: Jedna od najvećih zvijezda Barcelone ide na probni rad

H. Zilić

Xavi Hernandez nakon dolaska na klupu Barcelone lagano uvodi red.

Legendarni fudbaler ima težak zadatak, a to je da Katalonce uzdrma i probudi iz rezultatske krize, ali to će ići težim putem, svjestan je toga i Xavi.

Tako je bivši as Barcelone počeo lagano sa određenim metodama i pravilnicima, a među prvim koji će to osjetit je Brazilac Philippe Coutinho.

Coutinho je nakon dolaska iz Liverpoola totalno pao u formi. Ne može da pronađe igru u Barceloni, odbijao je transfere sve s nadom da će napokon progirati u najdražem klubu, ali Xavi neće imati strpljenja.

Španski mediji prenose vijesti da je Xavi dao Coutinhu mjesec dana probnog roka da na treninzima, ali i pojedinim utakmicama pokaže da li može računati na njega.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U protivnom, Coutinho bi u januaru mogao na posudbu ili čak napustiti redove Barcelone bez obzira htio on to ili ne.

Legenda Barcelone Xavi Hernandez sprema još neke zadatke za pojedine fudbalere, tako da će svakako biti zanimljiva zima na Nou Campu i vidjet ćemo ko će moći da prati režim koji će uspostaviti legenda Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...jest mi drago kad vidim kako ponizavaju ovog Coutinha i seru mu po glavi...eto mu Barcelona u koju je toliko navalio...da ga ne poslase na posudbu u Bayern ne bi nikad LP osvojio.
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi