Philippe Coutinho je igrač kojem je cijena najviše opala u posljednjih sedam mjeseci
Coutinhu je u posljednjih sedam mjeseci cijena opala za čak 50 miliona eura

Katalonci su napravili veliku grešku kada su ga doveli

Philippe Coutinho je igrač kojem je cijena najviše opala u posljednjih sedam mjeseci

S. Pašalić

Philippe Coutinho je u januaru 2018. godine stigao iz Liverpoola u Barcelonu.

Brazilac je postao najskuplje pojačanje u historiji katalonskog kluba nakon što je za njega ukupno izdvojeno 160 miliona eura.

Ipak, Coutinho se nije baš najbolje snašao u Barceloni i to se odrazilo i na njegovu cijenu koja je samo u posljednjih sedam mjeseci drastično opala.

Coutinho je u januaru ove godine vrijedio 140 miliona eura, a njegova sadašnja cijena je 90 miliona eura čime je postao igrač kojem je najviše opala cijena od klubova iz pet najjačih liga u Evropi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Cijena Brazilca je pala za čak 37.5 posto što je pored ostalog dovelo i to što Barcelona pokušava da ga proda, ali trenutno nema previše zainteresovanih klubova koji ga žele dovesti, posebno i zbog toga što Katalonci žele dobiti 100 miliona eura za njega.

Odmah iza Coutinha se nalazi Marcelo iz Real Madrida kojem je cijena opala za 45 miliona te Paulo Dybala iz Juventusa čija je cijena umanjena za 25 miliona.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti