Barcelona u Unitedu pronašla alternativu za Juniora Firpa
Darmian je prošle sezone odigrao samo sedam utakmica za United

Ovog ljeta vjerovatno napušta Old Trafford

Barcelona u Unitedu pronašla alternativu za Juniora Firpa

S. Pašalić

Barcelona se želi pojačati u odbrani pred početak nove sezone.

Katalonski tim želi u svoje redove dovesti lijevog beka Betisa Juniora Firpa, a iako se prije nekoliko dana pisalo da bi cijela stvar trebala biti završena, zvanične potvrde još uvijek nema.

Već dugo vremena Barcelona želi naći pronaći adekvatnu zamjenu za Jordija Albu, a 22-godišnji Firpo bi bio odlično ulaganje u budućnost.

Ipak, s obzirom da se cijela priča odužila, Katalonci prema posljednjim izvještajima razmišljaju o dovođenju Mattea Darmiana iz Manchester Uniteda.

29-godišnji Italijan igra na poziciji desnog beka, ali može igrati i na lijevoj strani, a prošle sezone je upisao samo sedam nastupa za tim sa Old Trafforda.

Ranije se povezivao sa Juventusom i Interom, a sada ESPN tvrdi da je i Barcelona zainteresovana za njegove usuge.

Razlog zbog kojeg tim sa Camp Nou razmišlja o njemu je zato što je on jeftina alternativa za Juniora Firpa ukoliko propadne njegov transfer u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi