Piatek zbog Džeke odbio dolazak u Romu

Ne želi biti rezerva

Piatek zbog Džeke odbio dolazak u Romu

E. Čaušević

Milan je večeras zvanično potvrdio da je Zlatan Ibrahimović potpisao ugovor s ovim klubom, te da se vratio na San Siro.

Ibrahimović je uspješno prošao ljekarske preglede, a zanimljivo da je u Milanu zadužio dres s brojem 21. Dolazak iskusnog Šveđanina vjerovatno znači da će Krzysztof Piatek vjerovatno napustiti klub u januaru.

Piatek je prije godinu dana stigao kao veliko pojačanje u Milan, ali ove sezone ne pruža igre koje se od njega očekuju. Italijanski mediji prenose da Piatek želi napustiti klub jer ne želi da bude rezerva Ibrahimoviću.

Prethodnih dana se dosta pisalo o tome da Piateka želi dovesti Roma na posudbu do kraja sezone, ali je poljski napadač odbio poziv iz rimskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, on je poručio da ne želi doći u Romu jer mu je jasno da bi tu bio rezervna opcija za Edina Džeku. Piatek želi da ide u klub gdje će biti standardan, a nije isključeno da se vratio u Genovu na posudbu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Emir
Haj u Čelik potreban nam je napadac dobit ces garsonjeru na Blatuši, Golfa 4-ku I tri obroka kod u restoranu kod Adilovica...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi