Sve za Zlatana: Milan prodaje igrača kako bi Ibrahimović dobio broj koji želi

Borini napušta San Siro

Sve za Zlatana: Milan prodaje igrača kako bi Ibrahimović dobio broj koji želi

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović doputovao je danas u Milano na ljekarske preglede nakon kojih će zvanično biti predstavljen na San Siru.

Ibrahimović u Milan stiže kao slobodan igrač nakon što mu je prošlog mjeseca istekao ugovor s LA Galaxyjem. S Rossonerima je potpisao saradnju do kraja sezone s opcijom da isti produži na još godinu dana.

Šveđanin je obavio ljekarske preglede i uskoro bi zvanično trebao biti predstavljen kao novi igrač Milana. Italijanski mediji prenose da je Ibra izabrao broj 21, ali da bi se to moglo promijeniti u narednim danima.

Naime, Ibrahimović je pokazao želju da nosi broj 11 koji je imao dok je igrao za Milan prvi put. No, taj broj je trenutno zauzet jer ga nosi Fabio Borini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, u Milanu žele ispuniti Ibrahimoviću želju i Borini je već na transfer listi. Navofno, interes za njega pokazali su Sampdoria i Genova i gotovo je sigurno da će Borini u narednim danima napustiti San Siro, te da će Ibri pripasti dres s brojem 11.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

budala
Uzeo je br.21 jer samo jedan igrač može u sezoni jedan broj da nosi. Džaba i da ode Borini ne može niko uzeti 11.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi