Piateka ne brine dolazak Ibrahimovića: Poljak odbio ponudu iz Premier lige

Spreman da se bori

Piateka ne brine dolazak Ibrahimovića: Poljak odbio ponudu iz Premier lige

E. Škorić

Poljski napadač Krzysztof Piatek odlučio je da ostane na San Siru.

Dolaskom Zlatana Ibrahimovića postalo je jasno da bi Poljak mogao da preseli i na klupu, ali on je svejedno odlučan da do kraja sezone ostane član Rossonera i da se bori za svoje mjesto.

Nakon impresivne prošle polovice sezone u Genoi, Piatek se nije proslavio u Milanu, posebno ne na početku ove sezone.

Newcastle, koji traga za takvim profilom napadača, imao je namjeru da ga kupi ovog januara, ali je Piatek čelnicima Milana rekao da ni u ludilu ne želi da ode i da će nastaviti da se bori za ostvarivanje Milanovih ciljeva.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Newcastleu baš i ne ide u potražnji napadača, budući da je odbijen i od strane Hrvata Nikole Kalinića, koji trenutno igra na posudbi iz Atletica u Romi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi