Drama u porodici Pickford: Zbog prijetnji smrću unajmio zaštitare
FOTO - EPA

Drama u porodici Pickford: Zbog prijetnji smrću unajmio zaštitare

A. Beganović

Premierligaški duel Liverpoola i Evertona obilježila je teška povreda odbrambenog fudbalera Redsa, Virgila Van Dijka.

Naime, u jednom duelu golman Evertona, Jordan Pickford, povrijedio je Van Dijka, a detaljnim pregledima ustanovljeno je da su mu popucali ligamenti koljena zbog čega će s terena odsustvovati najmanje šest mjeseci.

Poručio je Pickford da mu je žao zbog Van Dijkove povrede, ali strasti se nisu smirile, pogotovo kod navijača Liverpoola.

Prijetnje smrću svakodnevno stižu Pickfordu, ali ne samo njemu, nego i njegovoj porodici pa se može reći da proživljava teške dane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, engleski golman ništa nije prepustio slučaju, te je zbog pomenutih prijetnji unajmio zaštitare koji "stražare" ispred njegove vile 24 sata dnevno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi