Pierpaolo Marino: Za Icardijevu situaciju kriva je njegova žena
Icardi je odbio da ide sa ekipom na utakmicu Evropske lige, a još uvijek i ne trenira, navodno zbog povrede.

Ponuda nema

Pierpaolo Marino: Za Icardijevu situaciju kriva je njegova žena

Esmer Oštraković

Direktor Intera, Piero Ausilio, navodno je priznao da nije stigla ni jedna ponuda za Maura Icardija, ali i da se nekoliko igrača okrenulo protiv njega.

Njemu je tokom prošle sedmice oduzeta kapitenska traka, nakon određenih tenzija oko produženja ugovora sa njegovom ženom i agentom, Wandom Nara, koja je rekla kako on ima ponude Real Madrida, Manchester Uniteda, Juventusa, PSG-a i Chelseaja.

Nakon toga, Icardi je odbio da ide sa ekipom na utakmicu Evropske lige, a još uvijek i ne trenira, navodno zbog povrede.

"Ponuda stvarno nije bilo. Čini se kako je njegova žena ta koja pokušava da to prikaže kao da se klubovi interesuju za njega. Većinom se nakon ovih situacija igrači vrate u ekipu i dokažu da su pogriješili te daju svoj maksimum za klub. Sada imamo problem i u sastavu. U drugim slučajevima, saigrači bi branili svog bivšeg kapitena, ali to sada nije slučaj, jer smatraju da ih on nije predstavljao kako treba", rekao je Pierpaolo Marino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi