Icardi se oglasio nakon sinoćnje utakmice: Bolje šutjeti i praviti se glup!

Argentinac ponovo u centru pažnje

Icardi se oglasio nakon sinoćnje utakmice: Bolje šutjeti i praviti se glup!

Argentinski napadač Mauro Icardi odlučio je da se oglasi nakon sinoćnje pobjede njegovog Intera u Evropa ligi protiv Rapida iz Beča.

Argentinac je ponovo u centru pažnje italijanskih medija i ponovo zbog sukoba sa upravom, saigračima, trenerom... Mnogi kažu da je za sve kriva njegova supruga Wanda Nara koja je nedavno napala Spallettija ali i Maurove saigrače te se zapitala zašto njen suprug ne postiže golove kao nekad.

Nakon prave male scene koju je Wanda priredila svima u Interu, čelnici kluba odlučili su da Icardiju oduzmu kapitensku traku. Upravo zbog toga on je odlučio da ne putuje s timom na gostovanje u Beč pravdajući se da je povrijeđen.

Argentinac se do sada nije oglašavao ovim povodom, ali je nakon sinoćnje utakmice odlučio da postavi zanimljiv citat na Instagram.

"Bolje šutjeti i praviti se glup, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju", napisao je Mauro, citirajući na taj način američkog pisca Marka Twaina.

Spalletti otkrio istinu: Mauro ne želi igrati!

O nastupu Icardija u susretu protiv Rapita govorio je pre sami meč i Luciano Spalletti koji je otkrio da je Icardi sam odlučio da neće igrati.

"Nije istina da je Icardi istjeran iz ekipe Intera za utakmice Evropske lige. Iskreno ću vam reći da je on odlučio da neće igrati i to nam je danas rekao. Ja sam želio da igra protiv Rapida, ali je on to odbio. Bio je razočaran zbog odluke za kapitensku traku i bilo nam je zaista teško da mu to saopštimo. Vidjećemo šta će biti dalje", rekao je Spalletti.

Icardi se već dogovorio sa velikim rivalom?

Također, pojavile su se špekulacije da su čelnici Intera oduzeli Icardiju traku samo zbog njegovog odugovlačenja sa produženjem saradnje, već zbog činjenice da znaju da se njihov najbolji igrač već dogovorio sa drugim klubom i to velikim rivalom.

Tako barem smatra italijanski novinar Valer De Maggio (Calciomercato).

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mislim da u Interu znaju da se Icardi već dogovorio sa Juventusom. Inter je veliki klub i Marotta je vrhunski sportski direktor. Oduzimanje kapitenske trake Icardiju je velika odluka i zbog toga sam siguran - Icardi je već postigao dogovor sa Juventusom", poručio je De Maggio.

Inače, ugovor Icardija i Intera važi do 2021. godine, ali se Argentinac i njegova supruga i menadžerica sada nećkaju oko produženja istog. Ukoliko Icardi ne produži ugovor, već narednog ljeta bi ga neki od evropskih velikana mogao kupiti za "pristojan" novac. Da li bi to mogao biti baš Juventus, kako tvrdi De Maggio?

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RNK
Bolje da je cutao i pravio se glup, nego sto je ovo malo napisao, i pokazao da jeste glup
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi