Icardi upitan za narednu utakmicu, mnogi ne vjeruju u zvanično saopštenje
(Foto: EPA) Mauro Icardi je ove sezone odigrao 28 utakmica za Inter u svim takmičenjima, te je postigao 15 golova

Saga se nastavlja

Icardi upitan za narednu utakmicu, mnogi ne vjeruju u zvanično saopštenje

Po svem sudeći, Mauro Icardi će propustiti još jednu utakmicu Intera i to onu protiv Sampdorije u okviru 24. kola Serije A.

Podsjetimo, u srijedu je Inter saopštio da Icardi više nije kapiten, te da će se traka od sada nalaziti na ruci Samira Handanovića.

Mnogi su zaključili da je Inter odlučio oduzeti kapitensku traku Argentincu zbog njegovog "zavlačenja" oko produženja saradnje sa Nerazzurrima.

Nakon toga su se pojavile vijesti da je Mauro odbio putovati u Beč gdje je njegov Inter sinoć odigrao prvi meč 1/16 finala Lige Evrope, a jučer se počelo špekulisati i da je pravi razlog oduzimanja kapitenske trake Icardiju taj što su čelnici Nerazzurra saznali da je on već postigao dogovor sa velikim rivalom, Juventusom, te da zato i ne želi produžiti ugovor.

U međuvremenu su Icardi i Chiellini "postali prijatelji" na društvenim mrežama, što je dolilo ulje na na vatru pomenutim špekulacijama.

Icardi, po svemu sudeći, neće igrati ni u nedjelju protiv Sampdorije, a iz Intera su danas saopštili da je Argentinac propustio današnji trening zbog "upale u predjelu desnog koljena", te da je odradio fizioterapiju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, ovo saopštenje stiže samo dan nakon što su se pojavile informacije da je Icardi pod tretmanom zbog povrede članka. Istina, Icardi je na društvenim mrežama nagovijestio da se ipak radi o povredi koljena.

Bilo kako bilo, dosta navijača Intera ne vjeruje u navodne razloge Icardijevog izostanka i čeka razvoj situacije kada je najbolji igrač Nerazzurra u pitanju. Glavno pitanje je: Da li će Mauro produžiti ugovor ili će možda na ljeto put Juventusa? Ili možda Barce, Reala...

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi