Pozadina tenzija na Meazzi: Icardi se već dogovorio sa velikim rivalom?
(Foto: EPA) U zadnje vrijeme Icardi je i u golgeterskom postu, pa tako protivničku mrežu nije pogodio u posljednjih sedam mečeva

Argentinac odlazi već na ljeto?

Pozadina tenzija na Meazzi: Icardi se već dogovorio sa velikim rivalom?

Mauro Icardi još nije produžio ugovor sa Nerazzurrima, koji su mu odlučili oduzeti kapitensku traku i istu dati iskusnom golmanu Samiru Handanoviću.

Nedugo nakon toga su se pojavile informacije da je argentinski napadač odbio putovati sa ostatkom ekipe u Beč, na duel 1/16 finala Lige Evrope protiv Rapida.

Sada su se pojavile špekulacije da čelnici Intera oduzeli Icardiju traku samo zbog njegovog odugovlačenja sa produženjem saradnje, već zbog činjenice da znaju da se njihov najbolji igrač već dogovorio sa drugim klubom i to velikim rivalom.

Tako barem smatra italijanski novinar Valer De Maggio (Calciomercato).

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mislim da u Interu znaju da se Icardi već dogovorio sa Juventusom. Inter je veliki klub i Marotta je vrhunski sportski direktor. Oduzimanje kapitenske trake Icardiju je velika odluka i zbog toga sam siguran - Icardi je već postigao dogovor sa Juventusom", poručio je De Maggio.

Inače, ugovor Icardija i Intera važi do 2021. godine, ali se Argentinac i njegova supruga i menadžerica sada nećkaju oko produženja istog. Ukoliko Icardi ne produži ugovor, već narednog ljeta bi ga neki od evropskih velikana mogao kupiti za "pristojan" novac. Da li bi to mogao biti baš Juventus, kako tvrdi De Maggio?

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

king11
to bi bio dobar potez
2 5
Edin Merlin
Gdje se dvoje svadjaju,tu se treči koristi !!!! FORZA JUVEEEEEEEEE !!!!!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi