Kasno je za kajanje: Navijači Arsenala tužni kada su vidjeli kakvu tetovažu ima Aubameyang na ruci

Klub ga otjerao na ružan način

Kasno je za kajanje: Navijači Arsenala tužni kada su vidjeli kakvu tetovažu ima Aubameyang na ruci

Endin Čaušević

Pierre-Emerick Aubameyang prošle sedmice zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Barcelone.

Aubameyang je posljednjeg dana prelaznog roka uspio da potpiše za Barcelonu u koju je stigao kao slobodan igrač nakon što je dogovorio sporazumni raskid saradnje s Arsenalom.

Gabonac je već za vikend debitovao za katalonski klub u pobjedi protiv Atletico Madrida, te je na terenu proveo pola sata.

Iako je u Arsenalu bio prva zvijezda na kraju je klub napustio na dosta ružan način jer je bio suspendovan skoro dva mjeseca, a onda su Topnici pristali čak da raskinu ugovor s njim samo da ga se riješe.

Navijači Arsenala ovih dana "bruje" o tome kako Aubameyang nije trebao na takav način da ode, a lavina komentara pokrenula se nakon što su vidjeli njegovu tetovažu na desnoj ruci.

Image

Oglasi

Naime, Aubameyang ima tetovažu na desnoj ruci na kojoj je istetovirano kako on stoji u dresu Arsenala, a ovaj detalj je odmah zapao sa oči navijačima londonskog kluba.

Opis nije dostupan.

Zbog toga su mnogi poručili da Aubameyang nije zaslužio da ga klub otjera na takav način jer je bilo jasno kakvu ljubav ima prema Topnicima, te je u nekoliko navrata istakao da tu želi da završi karijeru, ali očito to neće biti moguće.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benz
Nisu do sada znali za taj tat ?
1 0
dr.nele
I ja bi se ,,IŠvrLjO,, za pare koje je on dobijao u Arsenalu ....takvih ljubavi je pun Dunjaluk
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi