Navijači Barcelone ostali bez teksta kada se zvijezda kluba pojavila u Ferrariju od 400.000 eura

Veliki zaljubljenik u automobile

Navijači Barcelone ostali bez teksta kada se zvijezda kluba pojavila u Ferrariju od 400.000 eura

Endin Čaušević

Barcelona je u posljednjim minutama januarskog prelaznog roka uspjela dovesti Pierre-Emericka Aubameyanga.

Gabonac je odlučio da napusti Arsenal gdje nije igrao prethodna dva mjeseca zbog kršenja klupske discipline, a kada je dobio ponudu Barcelone nije se dugo mislio.

Na kraju je uspio da postigne sporazumni raskid saradnje s londonskim klubom i u Barcelonu je stigao bez obeštećenja.

Aubameyang je za Barcelonu debitovao već prošlog vikenda protiv Atletico Madrida, te je odigrao nekih pola sata u ovom debiju u kojem je katalonski klub slavio sa 4:2.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj napadač poznat je također i kao veliki zaljubljenih u skupocjene automobile, a to je jučer dokazao i navijačima Barcelone.

Aubameyang se našao u centru pažnje španske javnosti jer je na jučerašnji trening Barcelone došao u svom Ferrariju 488 GTB koji košta čak oko 400.000 eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti