Milan u finišu prelaznog roka doveo još jednog napadača

Pellegri prošao ljekarske preglede

Milan u finišu prelaznog roka doveo još jednog napadača

E. Čaušević

Pietro Pellegri nekada je bio velika nada italijanskog fudbala.

Pellegri je još kao tinejdžer debitovao u dresu Genoe i odigrao je nekoliko odličnih mečeva, a početkom 2018. godine Monaco ga je kupio za 21 milion eura.

Međutim, ovaj 20-godišnji napadač nije uspio da u Monacu opravda ulogu velikog pojačanja.

Pellegri je imao mnogo problema s povredama zbog čega je mnogo više vremena proveo van terena.

Ipak, italijanski napadač je odlučan da dokaže svoj potencijal i odlučio je nakon tri godine da je vrijeme da se vrati u Italiju.

Pellegri je danas doputovao u Milano gdje je odradio ljekarske preglede i potpisat će ugovor s Rossonerima.

Milan će za posudbu ovog mladog napadača izdvojiti milion eura, a narednog ljeta će moći otkupiti njegov ugovor od Monaca za šest miliona eura. Također, Monaco će od naredne prodaje dobiti 15%.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sretan sam i jedva čekam da zaigram u dresu Milana", poručio je Pellegri nakon što je stigao u Milanello na ljekarske preglede.

Pellegri se prošle godine našao u centru pažnje nakon što je potvrdio da se nalazi u ljubavnoj vezi s kćerkom Siniše Mihajlovića. Viktorija je danas bila u društvu Pellegrija kada je on doputovao u Milano.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
Ura za Viktoriju..... Ura ura ura -:))))) Znači Viktorija potpisala ugovor za Milan? URAAAAAA
2 1
salt_city
Jedan od najboljih mladih igrača na svijetu...ali na footbal manageru prije 3,4 godine..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi