Piksi govorio o povredama Vlahovića i Mitrovića, pa citirao poznatu folk zvijezdu
Selektor Srbije na pressici citirao Aleksandru Prijović.

Na današnjoj press konferenciji

Piksi govorio o povredama Vlahovića i Mitrovića, pa citirao poznatu folk zvijezdu

Eldar Ganibegović

Fudbalsku reprezentaciju Srbije kasnije ovog mjeseca očekuje nastup na Mundijalu u Kataru. Selektor Dragan Stojković ima velike glavobolje uoči prve utakmice jer su mu povrijeđena dva bitna igrača, a danas je to sve na zanimljiv način prokomentarisao na pressici.

Ekspedicija reprezentacije Srbije pred putovanje na Svjetsko prvenstvo održala je press konferenciju na kojoj se medijima obratio selektor Dragan Stojković Piksi.

Sve je zanimalo stanje s Dušanom Vlahovićem i Aleksandrom Mitrovićem, dvojicom napadača Orlova i jednih od najbitnijih igrača za tim, koji su trenutno povrijeđeni.

Oni su upitni za utakmicu koju će Srbija u okviru 1. kola igrati protiv Brazila, a naravno da ni sam Piksi ne može da bude zadovoljan.

"Nijedan trener ne voli kada mu igrači ne igraju i kada su odsutni sa terena zbog povreda. Očigledno je da su oni duže vrijeme van tima. Ono što je dobro, jeste što vjerujem da će biti dobro", rekao je Piksi.

Nakon toga, iskoristio je citat popularne folk pjevačice Aleksandre Prijović da dočara cijelu sliku.

"Ima jedna pjesma od Aleksandre Prijović koja kaže "nije kome je rečeno, nego kome suđeno je", kazao je Piksi.

Radi se o pjesmi "Senke" koju je Aleksandra Prijović objavila prije šest godina, a koja je do ovog momenta skupila 39 miliona pregleda na platformi YouTube.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Nadam se da će sve biti u redu. A i da ne bude, naći ću rješenje – lakše ili teže. Spokojno odlazimo u Katar", rekao je Piksi koji ima još jedno dobro rješenje u napadu, a to je Luka Jović. 

Osim Brazila, Srbija je u grupi sa Švicarskom i Kamerunom i mnogi predviđaju da će se sa Švicarskom i Kamerunom boriti za drugo mjesto, dok se za Brazilce smatra da će biti prvi u toj grupi. 

Top Komentari

Husrefbeg22
ja mislio citirao Platona, Hegela ili Nicea, ali on citira folk zvijzdu. pametno nejma sta. Sta ovaj glupi narod sve slusa i placa!
9 1
vence
Pa to stara,poslovica..ima oj bar 700 godina..*nije kome je namjenjeno, nego kome je suđeno*..sreca ne kpristi Mešine citate i za njih bi rekli da su Aleksandrini
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti