Piksi novinaru: Šta, bre, eventualno ako se plasiramo u Katar?!

Srbija večeras igra meč odluke

Piksi novinaru: Šta, bre, eventualno ako se plasiramo u Katar?!

E. Škorić

Nevjerovatnu količinu odlučnosti i samopouzdanja pokazao je jučer selektor Srbije Dragan Stojković Piksi dok je pred novinarima govorio o velikoj utakmici u Lisabonu.

Srbija večeras gostuje Portugalu i mora da pobijedi ako želi da završi prva u grupi u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, a svaki drugi rezultat bit će dovoljan samo za baraž.

Portugal je jasno favorit s Cristianom Ronaldom, ali Orlovi u Lisabon odlaze sa razmišljanjem da su oni bolji i da će da se plasiraju direktno na Mundijal. Takav mentalitet je igračima u glave usadio sjajni Piksi.

Kada ga je novinar upitao o "eventualnom plasmanu u Katar na Mundijal" i hoće li to biti njegov najveći trenerski uspjeh, Piksi je odgovorio:

"Šta, bre, eventualno ako se plasiramo u Katar? Ima bre da idemo na Svjetsko prvenstvo, nema tu šta ako!", samouvjereno će selektor Srbije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Ti da bi išao na Svjetsko prvenstvo, ti moraš da dobiješ nekog velikog. A šta ga ne bi dobili? Samo mi recite razlog zašto ne bismo dobili. Šta oni imaju krila, lete? Ne razumijem!", dodao je Stojković.

Kvote i kompletnu ponudu za duel u Lisabonu možete pronaći na stranici MOZZART kladionice.

Top Komentari

Majan
Previše se digli Srbi ko i uvijek
7 1
karlhajncbrazzzo
Koliko vidim intervju je star sedam dana. Dobar pokušaj autora.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi