Piksi najavio iznenađenje za Portugal i poručio: Napast ćemo ih!

Srbija sutra dočekuje Portugal

Piksi najavio iznenađenje za Portugal i poručio: Napast ćemo ih!

Edmir Škorić

Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije, ima velika očekivanja pred duel s Portugalom.

Moćni Portugal je u Beogradu, ali Piksi nakon pobjede nad Irskom ima puno vjere u svoje igrače.

"Fokus je na našoj igri, sistemu i taktici, da vidimo šta možemo da uradimo. Sastav ne mogu da kažem, ali da će biti drugačiji – hoće. Pretpostavljam i da će Portugal biti drugačiji u odnosu na onaj tim sa Azerbejdžanom", rekao je Stojković na konferenciji za medije.

"Tačno je da smo u posljednja dva susreta izgubili od Portugala u Beogradu. Učinićemo sve da prekinemo tradiciju, neće biti lako jer je Portugal je jedna od najboljih, ako ne i najbolja, reprezentacija u Evropi. Verujem da imamo kvalitet da mu se suprostavimo".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Napašćemo Portugal, nema tajni između nas i nema šta da se krije. To znaju i moji igrači", dodao je Piksi.

Top Komentari

user1605368976
Kod Pixija nema labavo.
1 0
dadopd
Pa cete dobiti tri komada.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi