Trener KK Burch za SportSport.ba

Pindžo: Sami smo krivi za ovaj poraz

S. Mlaćo

Pomalo iznenađujuće košarkaši Burcha večeras su u zaostalom susretu 12.kola A-1 lige poraženi od bugojanske Iskre 77:76, te upisali poraz koji njihovi navijači nisu mogli očekivati. 

Burch je većim dijelom utakmice imao prednost, ali uporni domaćini se nisu predavali i to im se na kraju nije isplatilo. Damir Pindžo koji je na klupi Burcha na mjestu glavnog trenera naslijedio Kemala Šećerovića djelovao je veoma izgubljeno nakon meča. Ipak, dao je svoj komentar utakmice za SportSport.ba.

"Čestitam prvom protivniku na pobjedi, a mi smo sami krivi za ovaj poraz. Dopustili smo im da se vrate u igru, a imali smo 12 razlike na poluvremenu. Našim glupostima i greškama, te našom lošom organizcijom u napadu i lošom odbranom dozvolili smo Iskri da se vrati", kazao je Pindžo, te dodao:

"Sudijske odluke ne bih komentarisao, bilo je par diskutabilnih, pogotovo ova zadnja gdje je Iskri faktički poklonjena pobjeda, ali čestitam protivnicima". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti