Pioli: Ljut sam, ranije je bio faul

Remi dva velika rivala

Pioli: Ljut sam, ranije je bio faul

S. Mlaćo

Fudbaleri Milana i Juventusa sinoć su remizirali na San Siru (1:1) u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije.

Remi Staroj dami donio je Ronaldo pogotkom sa 11 metara, a ova odluka donijela je mnogo kontroverzi.

U Milanu su razočarani, što je priznao i trener Pioli.

"Ljut sam. Ranije je bio faul nad Ibrahimovićem. Sjećam se i meča Cagliari - Brescia na početku sezone kada je bila ista situacija i sudije su rekle da nije penal jer igrač nije mogao da vidi loptu. Ovdje je situcija ista. Igrač nije mogao vidjeti loptu, a morao je koristiti ruke prilikom skoka", smatra trener Milana.

Vjeruje u svoju momčad.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Rekao sam igračima da ponosni mogu napustiti teren. Ponosan sam na njihov učinak, a željeli smo doći do pobjede. Ovo je samo prvi dio i pokušat ćemo da budemo još bolji u revanšu", dodao je Pioli. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Maestro
Ne možeš se boriti protiv sudija koje su uvijek na strani Juventusa i ako ih nadigras tu je sudija da isključi bespotrebno igrača ili svira penal nepostojeći
2 2
kljuc22
***** od lige
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi