Pioli: Nadao sam se poklonu večeras za svoj rođendan, zaslužili smo da pobijedimo
Pioli na kraju ipak nije imao razloga za slavlje

Trener Milana se osvrnuo na meč protv Leccea

Pioli: Nadao sam se poklonu večeras za svoj rođendan, zaslužili smo da pobijedimo

S. Pašalić, foto: EPA

Milan je večeras na San Siru u 92. minuti ostao bez pobjede.

Rossoneri su vodili sa 2:1, ali je onda Calderoni uputio pravu bombu i postigao fenomenalan gol kojim je donio svom timu jedan bod.

Bila je ovo i prva utakmica Stefana Piolija na klupi Milana koji je večeras slavio i svoj rođendan, a on je nakon završetka meča dao svoj komentar.

"Malo sam se borio s igračima s kojima sam ranije radio, Babacarom i Calderonijem", rekao je Pioli za Sky Sport Italia.

"Šteta, bilo je pozitivnih znakova, ali željeli smo pobjedu i nismo je dobili zbog naših grešaka. Vidio sam nekoliko dobrih poteza, kvalitete i duha, ali ako ostavite utakmicu otvorenom, na kraju možete doživjeti gadno iznenađenje."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Igrači Milana dobro su svjesni svojih mogućnosti i činjenice da nose prestižni dres. Oni će moći prosuditi njihove vlastite nastupe i mi ćemo ih pažljivo analizirati, ali na neki način platili smo svoju velikodušnost, dok smo trčali za loptom i nismo pazili na druge igrače. Mislim da smo zaslužili pobijediti."

"Nadao sam se poklonu večeras za svoj rođendan, ali vidio sam neke dobre stvari i nadam se da možemo naučiti iz ovih grešaka.", rekao je između ostalog Pioli nakon meča.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi