Pioli objavio listu igrača: Ibrahimović u konkurenciji za Sampdoriju!

Hoće li zaigrati od prve minute?

Pioli objavio listu igrača: Ibrahimović u konkurenciji za Sampdoriju!

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović mogao bi zaigrati sutra za Milan protiv Sampdorije.

Ibrahimović se prije nekoliko dana vratio u staro jato u pokušaju da pomogne Rossonerima da izađu iz krize, a čini se kako je u ovom klubu toliko alarmantna situacija da će popularni Ibra odmah morati zaigrati.

Ranije se već najavljivalo da bi on mogao igrati protiov Sampdorije iako je taj meč na rasporedu samo nekoliko dana nakon njegovog dolaska, a sada smo dobili i zvaničnu potvrdu da je u konkurenciji.

Pioli je objavio imena fudbalera na koje računa protiv ekipe iz Genoe, a na listi je i Ibrahimović. Ovu su sva imena:

Donnarumma A., Donnarumma G., Reina - Calabria, Caldara, Conti, Gabbia, Hernandez, Musacchio, Romagnoli - Bennacer, Bonaventura, Brescianini, Calhanoglu, Kessie, Krunić, Paqueta - Castillejo, Ibrahimović, Leao, Maldini, Piatek.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostaje nam samo da vidimo hoće li Ibrahimović igrati od prve minute ili će ga Pioli s klupe uvesti u igru. Jedno je sigurno, Ibru neće povesti na stadion da bi ga ostavio na klupi svih 90 minuta.

Inače, sutrašnji meč počinje od 15.00 sati i igrat će se na stadionu San Siro.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi