Ozvaničen veliki potpis na San Siru

Završen sjajan posao

Ozvaničen veliki potpis na San Siru

E. Oštraković

Od dolaska u Milan, Stefano Pioli radi zaista sjajne stvari, a to je uprava kluba itekako prepoznala, te mu je produžen ugovor do 2025. godine.

Ove sezone je ekipa Milana ponovo u samom vrhu italijanskog nogometa. Nalaze se na trećem mjestu sa samo pet bodova zaostatka za ove sezone fenomenalnim Napolijem.

Kada je riječ o Ligi prvaka, odradili su dobar posao, trenutno su drugi na tabeli, ali još nisu osigurali prolaz u narednu fazu takmičenja.

Brak između Piolija i Milana će biti nastavljen, jer je potpisan novi ugovor između ovog sjajno trenera i ekipe Milana.

Ugovor je potpisan na dodatne dvije godine, te sada traje do 2025. godine, a naravno sve ovo je Pioli itekako zaslužio.

Sve je dogovoreno prije odlučujuće utakmice u Ligi prvaka koju će Milan odigrati protiv ekipe Salzburga u kojoj će igrati za prolaz u narednu fazu takmičenja.

Pioli je trener Milana od 2019. godine, a u svom mandatu odradio je neke sjajne stvari, a prije svega se tu misli na Scudetto koji je osvojio prošle sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, stvorio je i ekipu koja se može itekako boriti na svim frontovima, a sada će imati još više motivacije za nastavak sjajnog posla u klubu.

Vidjet ćemo da li će ovo imati pozitivan uticaj na ekipu i to već na toj utakmici protiv Salzburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti