Piolijeve riječi mogu zabrinuti i nas i Begovića

Ništa od debija danas?

Piolijeve riječi mogu zabrinuti i nas i Begovića

E. Škorić

Očekivali smo debi Asmira Begovića danas protiv Udinesea, ali riječi trenera Milana Stefana Piolija ne ulijevaju nadu.

Milan će na San Siru s početkom u 12:30 sati ugostiti Udinese i pokušati da uveže ukupno treću pobjedu nakon što je prethodno savladan Cagliari (0:2) u Seriji A i SPAL (3:0) u Kupu Italije.

Rossoneri će imati ulogu favorita i veliku podršku navijača jer je prodato preko 50.000 ulaznica za ovaj meč, a Zlatan Ibrahimović je svojim povratkom u Milan oživio ambicije ovog tima.

Nedavno je za Milan potpisao i Begović, bh. golman je trebao da brani u Kupu, ali je tada prednost dobio stariji brat Gianluigija Donnarumme, koji ima manjih zdravstvenih problema.

Očekivalo se i najavljivalo da Begović brani danas, ali je Pioli sada otkrio da bi Donnarumma ipak mogao biti spreman, što bi značilo da će Asmir ponovo biti na klupi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Gianluigi Donnarumma je trenirao i mislim da bi sutra mogao braniti", rekao je Pioli pred ovaj meč.

Ono što ga brine je činjenica da su otpali Calhaoglu, Calabria, Biglia, Muisacchio i Leao, kao i Rodriguez koji je sve bliže odlasku iz Milana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ALLSTAR
Pa šta je Begović mislio Boga ti kad je potpisivao ugovor da će biti prvi golman ccccccc
4 0
Ade1987
Mene nemogu zabrinuti jer se znalo da će biti na klupi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi