Pioniri FK Sarajevo poraženi od Hajduka, kadeti slavili

Kvalitetne povjere za bordo nade

Pioniri FK Sarajevo poraženi od Hajduka, kadeti slavili

S. Mlaćo

Jučer su odigrane pripremne utakmice u selekcijama pionira i kadeta između FK Sarajevo i NK Hajduk. Pioniri bordo tima predvođeni Memnunom Suljagićem i Irfanom Handžićem upisali su poraz od 3:1, a jedini pogodak za bordo tim postigao je Jahja Bajrić.

Početni sastav U-15 selekcije FK Sarajevo: Ajdin Brkić, Murat Demirović, Mihael Ivanković, Janko Nikolić, Belmin Karić, Jahja Bajrić, Haris Ališah, Ajdin Drina, Irfan Ramić, Nermin Mujkić i Nermin Bijelonja.

Selekcija kadeta bordo tima predvođena Admirom Hasančićem i Jasminom Krajinom sa dva pogotka Hajdarevića, te po jednim Sejmenovića i Viteškića ostvarila je pobjedu od visokih 4:1. Kvalitetnu partiju pružio je i Tarik Ramić koji je ubilježio dvije asistencije.

Početni sastav U-17 selekcije FK Sarajevo: Muhamed Šahinović, Emir Mulaosmanović, Sanjin Gušo, Mihajlo Jovašević, Benjamin Ćosić, Faruk Hodžić, Tarik Ramić, Amer Tabak, Dženit Hajdarević, Eldar Obuća i Irman Sejmenović.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

Prije povratka u Sarajevo bordo nade očekuje duel protiv vršnjaka iz NK Široki Brijeg 2. februara.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti