Pioniri Sarajeva sigurni kod Zvijezde 09

Sjajna partija bordo nada

Pioniri Sarajeva sigurni kod Zvijezde 09

S. Mlaćo

Pioniri Sarajeva danas su slavili ubjedljivu pobjedu na gostovanju kod vršnjaka iz FK Zvijezda 09. Bilo je 4:0 za bordo nade koje su pokazale mnogo više i zasluženo upisale tri boda.

Sarajevo je povelo u osmoj minuti pogotkom Irfana Ramića, da bi na 0:2 povisio u 39.minuti Nermin Bijelonja. U 66. minuti za 0:3 pogađa Muhamed Huskić, da bi konačnih 4:0 postavio u 70. minuti svojim drugim pogotkom Irfan Ramić.

Sarajevo sada ima 50 bodova, te suvereno drži lidersku poziciju sa sedam bodova prednosti u odnosu na FK Željezničar.

Zvijezda 09 je na desetom mjestu.

Omladinska Premijer liga BiH, 15. kolo:

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

FK Zvijezda 09: Marinković, Jevtić, Petrović, Bradarić, Jokić, Cvjetinović, Milovanović, Milić, Stanišić, Hadžiavdić, Jović.

FK Sarajevo: Brkić, Nikolić, Mujkić, Demirović, Ivanković, Bajrić, Ramić, Ališah, Bijelonja, Drina, Mešić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi