Pioniri Slobode nemilosrdni prema vršnjacima iz Viteza

Premijer liga BiH za pionire

Pioniri Slobode nemilosrdni prema vršnjacima iz Viteza

E. Dindić

U okviru 4.kola  Premijer lige BiH za pionire, Sloboda je na pomoćnom stadionu Tušanj dočekala Vitez i na kraju upisala uvjerljivu pobjedu rezultatom 9:0 (5:0). 

Crveno-crni napadali su u prvom poluvremenu iz svih mogućih pozicija, padale su prilike iz minutu. Na poluvremenu je rezultat glasio 5:0, a mogao je biti i mnogo veći, da su domaći fudbaleri bili prisebniji pred golom gostiju. Sjajan je bio golman Viteza koji je odbranio zaista teške šuteve. 

U 9.minuti prvi je mrežu Vitežana zatresao Dženit Hajdarević, u 18. minuti prednost povećava Alija Požegić. Do odlaska na odmor u strijelce su se upisali ponovo Dženit Hajdarević koji je u 29.minuti povećao rezultat na 3:0, Emir Kadrić je u 34. minuti povećao na 4:0, dok je Nedim Avdić u 35.minuti zaključio brilijantno izdanje Slobode svojim golom za 5:0. 

U nastavku ista slika isto odstojanje, domaći fudbaleri napadaju iz svih pozicija, dok gosti iz Viteza pokušavaju da što više sačuvaju svoju mrežu. U 44.minut sjajan gol postiže Eldar Mehmedović za 6:0, isti fudbaler samo tri minute kasnije ponovo se upisuje u strijelce za 7:0, dok Nedis Ahmetović i Dženit Hajdarević u 58.minuti odnosno 65. minuti postavljaju konačnih 9:0. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi