Pioniri  Slobode savladali ekipu Čelika

Premijer liga BiH za pionire

Pioniri Slobode savladali ekipu Čelika

E. Dindić

U okviru 6. kola Omladinske Premijer lige BiH za pionire, na pomoćnom stadionu Tušanj snage su odmjerili mladi fudbaleri Slobode i Čelika. Sloboda je slavila pobjedu 3:1 (1:0).

Sjajno su igrali gosti iz Zenice u početnim minutama susreta no nažalost po njih, koncem prvog poluvremena Tuzlaci su zatresli njihovu mrežu.

Strijelac za vodstvo Slobode bio je Emir Kadrić u 25. minuti.  Ujedno to je bio i rezultat prvih 45.minuta.

U drugom poluvremenu mnogo bolja igra domaćih fudbalera. Sloboda je povela 2:0 preko Nedima Avdića u 32. minuti, a zatim i 3:0 golom istog igrača iz 50. minute. Počasni gol za pionire Čelika postiže Nedžib Sibalo u 55. minuti.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi