Pique: Imam dres Real Madrida, ali nikada ga nisam obukao jer sam alergičan na njega

Defanzivac Barce otkrio

Pique: Imam dres Real Madrida, ali nikada ga nisam obukao jer sam alergičan na njega

E. Čaušević

Španski fudbaler Gerard Pique priznao je da voli mijenjati dresove sa svojim protivnicima, pa čak i igračima Real Madrida.

Messi je nedavno izjavio da ne voli prvi tražiti dres protivnika, te da većinom oni traže da mijenjaju dresove s njim. No, kada je Pique u pitanju tu je situacija nešto drugačija.

Pique je priznao da često mijenja dres sa protivničkim igračima, pa čak i kada su u pitanju fudbaleri Real Madrida. No, otkrio je da dres kraljevskog kluba nikada nije oblačio.

"Znao sam razmijeniti dres s igračima Reala, ali ga nikada nisam obukao na sebe. Alergičan sam na mogućnost oblačenja njihovog dresa", kroz smijeh je izjavio defanzivac Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ova izjava se nije baš svidjela navijačima kraljevskog kluba, a mnogi su ga provocirali porukama da će on biti novi Luis Figo koji je brutalno izdao Barcelonu 2000. godine kada je potpisao za Real Madrid.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi