Pique izabrao svoj idealni tim u formaciji 3-4-3

Napad Piqueovog tima čini Barcin trojac

Pique izabrao svoj idealni tim u formaciji 3-4-3

Adnan Beganović

Španski reprezentativac i odbrambeni fudbaler Barcelone, Gerard Pique, izabrao je svoj idealni fudbalski tim.

U idealnom timu defanzivca Barcelone nema mjesta za Cristiana Ronalda, što i nije iznenađujuće s obzirom na ne tako dobre odnose fudbalera Barcelone sa fudbalerom Reala.

Svoje mjesto u Piqueovom idealnom timu sa formacijom 3-4-3 našao je i odbrambeni fudbaler Evertona, John Stones, a španski i engleski mediji smatraju da je to ujedno i otvoreni poziv 21-godišnjem defanzivcu za prelazak u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na golu Piqueovog idealnog tima nalazi se David De Gea (Manchester United), zadnju liniju čine on, pomenuti Stones (Everton) i Sergio Ramos (Real). U veznom redu nalaze se Sergio Busquets (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Paul Pogba (Juventus) i Cesc Fabregas (Chelsea), dok su  u napadu sasvim očekivano Lionel Messi (Barcelona), Luis Suarez (Barcelona) i Neymar (Barcelona).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.