Pique: Siguran sam da će Real izgubiti barem jednu utakmicu
Foto: EPA

Defanzivac Barcelone ubjeđen u kiks Reala

Pique: Siguran sam da će Real izgubiti barem jednu utakmicu

D. Rakanović

Barcelona je savladala Villareal sa 4:1 u okviru 36. kola španske La Lige.

Defanzivac Barce Pique izjavio je da moraju biti sretni zbog trijumfa protiv Villareala. 

"Odigrali smo odličnu utakmicu protiv jake ekipe kao što je Villareal, možemo biti veoma sretni", rekao je Pique. 

On je prokomentarisao igru njegovog timskog kolege Brazilca Neymara, i vjeruje da se ovog napadača više kritikuje nego što se uživa u njegovoj igri.

"Ono što on radi je magično. Igrači kao Neymar su sjajni za fudbal. Nekad se čini da se njegova magičnost više kritikuje nego što se uživa u tome," rekao je Pique.

On vjeruje da će Real Madrid kraja prvenstva napraviti kiks.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Siguran sam da će Real izgubiti barem jednu utakmicu. U dobroj su dinamici, igraju dobro, ali nikada ne znaš. Mi smo svoj posao napravili", poručio je španski defanzivac.

Barcelona je ovom pobjedom ostala na prvoj poziciji sa 84 boda, isto toliko ima i Real, ali i utakmicu manje. Kraljevski klub mora još igrati tri utakmice; protiv Seville, Celte i Malage, a Barcelona protiv Las Palmasa i Eibara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi