Pique spreman za Atletico Madrid

Napokon dobre vijesti za Luisa Enriquea

Pique spreman za Atletico Madrid

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra igraju revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Atletico Madrida.

Katalonska ekipa će na Vicente Calderonu braniti prednost od 2:1, a za ovaj meč bit će spreman i Gerard Pique. Iako je defanzivac Barce propustio dva posljednja treninga našao se među igračima koji konkurišu za sutrašnji meč.

Pique će se najvjerovatnije naći u prvoj postavi, a igrat će u štoperskom paru sa Javierom Mascheranom. Utakmicu protiv Atletico Madrida zbog povreda propustit će Mathieu, Vaermalen, Rafinha i Sandro.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

S druge strane, Diego Simeone ne može računati na Fernanda Torresa koji je u prošloj utakmici zaradio crveni karton. Utakmica na Vicente Calderonu igra se sutra od 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi