)
Enrique: Isključenje Torresa sam vidio kao navijač

Barcelona slavila na Nou Campu

Enrique: Isključenje Torresa sam vidio kao navijač

Luis Enrique je prokomentarisao sinoćnju pobjedu Barcelone nad Atletico Madridom (2:1). 

Madriđani su vodili sa 1:0, međutim isključenje napadača Fernanda Torresa je promijenilo tok utakmice i na kraju je sasvim zasluženo slavila Barcelona. 

"Isključenje Torresa sam vidio kao i svaki navijač Barcelone, kao dva čista kartona. Možemo se praviti pomalo naivni, ali tako smo mi to vidjeli", kazao je trener Luis Enrique u razgovoru za španske medije i potom nastavio:

"Svi misle na osnovu boja koje nose, ali ne može se promijeniti sudijska odluka. Poslije toga se utakmica promijenila, imali smo brz protok lopte i odigrali sjajno poluvrijeme. Teško je sa desetoricom", ističe trener Barcelone.

Enrique je dodao da se njegovi izabranici nisu uplašili Atletica.

"Da biste igrali protiv njih, morate da držite visok tempo, da budete vrlo precizni i da kontrolišete loptu. To nismo uradili u prvom poluvremenu, a oni su sutvorili dobru šansu i, uz našu grešku, dali gol. Neki ljudi, naravno ne u našem timu, možda su se uplašili na 0:1, ali moji igrači definitivno imaju samopouzdanja", istakao je Enrique.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dvostruki strijelac u pobjedi Barcelone bio je Luis Suarez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi