Loše vijesti za Enriquea: Protiv Atletica bez Rafinhe

Brazilac se povrijedio protiv Sociedada

Loše vijesti za Enriquea: Protiv Atletica bez Rafinhe

Endin Čaušević
Teme:

Fudbaleri Barcelone u srijedu igraju revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Atletico Madrida.

Katalonska ekipa u prvoj utakmici na domaćem terenu slavila je nakon preokreta sa 2:1. Barcelona je u padu forme, te ih sigurno očekuje teška borba za polufinale Lige prvaka protiv starog rivala Atletico Madrida.

Loše vijesti za Barcelonu su da će ovu utakmicu propustiti vezni fudbaler Rafinha zbog povrede koju je zadobio u utakmicu protiv Real Sociedada.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Rafinha se tek vratio na teren nakon duge pauze zbog povrede ligamenata, a sada ga ponovo očekuje kraća pauza. Ovo su loše vijesti za Luisa Enriquea jer je trener Barcelone računao na Rafinhu u revanšu na Vicente Calderonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi