Pique u Unitedu? Šta o svemu misli stoper Barcelone?

Nije baš siguran u to

Pique u Unitedu? Šta o svemu misli stoper Barcelone?

Edmir Škorić

Nogometaš Barcelone Gerard Pique navodno je na meti Manchester Uniteda.

Pique je bivši igrač Uniteda, a upravo na Old Traffordu su imali namjeru da ga vrate, ali očigledno da sada već bivši španski reprezentativac nema želju da nešto mijenja.

"Ne vjerujem da ću se vraćati u Englesku. Ovdje sam sretan. Ovo je moj dom, igram za klub o kojem sam sanjao. Nadam se da ću osvoijiti još puno trofeja", rekao je Pique.

Pique je nedavno rekao kako bi Paul Pogba dobrodošao u Barcelonu, što je pomalo i zabrinulo navijače Uniteda, koji se boje da će Francuz zaista otići put Katalonije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, ono što je sigurno, Pique definitivno neće zaigrati ponovo u Manchesteru, barem ne u skorije vrijeme.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi