Shaw stao u odbranu saigrača: U novinama ćete svašta pročitati, atmosfera u timu je dobra

Lijevi bek Manchestera

Shaw stao u odbranu saigrača: U novinama ćete svašta pročitati, atmosfera u timu je dobra

Lijevi bek Manchester Uniteda Luke Shaw odlučio je nakon sinoćnje katastrofe protiv Tottenhama da stane u zaštitu svojih saigrača i trenera Jose Mourinha. 

Mediji su iskoristili priliku da nakon još jednog poraza kritikuju Mourinha za kojeg mnogi smatraju da mu je vrijeme davno odbrojano na Teatru snova, ali Shaw je stao u odbranu njega i svojih saigrača kazavši kako je atmosfera u ekipi dobra i da svi žele napraviti velike stvari sa Manchester Unitedom.

"U novinama ćete vidjeti i čuti mnogo stvari o tome kako izgleda naša svlačionica, ali prava istina je da tu vlada jedan vrlo dobar timski tuh, da je tu vrlo dobra skupina igrača koja želi napraviti nešto veliko ovdje. Imamo grupu velikih radilica i velikih talenata. Moramo početi koristiti naše prilike i siguran sam da će početi pobjeđivati", rekao je Shaw i dodao:

"Pogledajte samo prvo poluvrijeme protiv Tottenhama. Mislim da smo bili izvandredni. Imali smo mnogo prilika da dođemo do vodstva. Mourinho nam je na poluvremenu rekao da nam oni nisu nijednom zaprijetili. Nije bilo ni jednog centaršuta, kornera ili opasne prilike. A, onda nakon prvog kornera u drugom poluvremenu postižu nam gol. I tada smo bili smireni jer je to bio samo jedan gol zaostatka, ali onda je došla još jedna naša greška i primili smo drugi gol. Svi u svlačionici su bili tužni, posebno nakon prvog poluvremena kojeg smo imali".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Shaw je na ovom susretu odigrao svih 90 minuta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi