Pique upozorio Barcu: Morate biti pažljivi s njim

Ne želi neočekivane probleme

Pique upozorio Barcu: Morate biti pažljivi s njim

E. Čaušević, foto: EPA

Barcelona je na početku januarskog prelaznog roka u svoje redove dovela Philippea Coutinha, ali je jasno da će biti i odlazaka s Nou Campa.

Ernesto Valverde je već otpisao nekoliko fudbalera, a prvi koji će napustiti Nou Camp bit će Arda Turan koji je dogovorio sve s Basaksehirom. Međutim, u posljednje vrijeme špekuliše se da bi mogao otići i Samuel Umtiti koji je bio jedan od najboljih igrača od početka sezone.

Umtiti je trenutno van stroja zbog povrede, ali se uspio vratiti treninzima ranije nego što se očekivalo. Međutim, francuski štoper se nalazi na meti Manchester Uniteda koji je spreman da otkupi njegov ugovor od Barcelone.

No, Valverde vjeruje da se to neće desiti jer Umtiti želi ostati na Nou Campu. I pored svega toga Gerard Pique upozorio je čelnike kluba da se trebaju osigurati prije nego što se desi neki problem. On ih je savjetovao da što prije Umtitiju ponude novi ugovor u kojem će biti i veća otkupna klauzula.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi