"Liverpool nije isti bez tebe moj magični brate"

Firmino se oprostio od bivšeg saigrača i velikog prijatelja

"Liverpool nije isti bez tebe moj magični brate"

Philippe Coutinho je nakon sage duge nekoliko mjeseci konačno realizovao transfer u Barcelonu i "slomio srca" svim navijačima Liverpoola, ali čini se i nekim sada već bivšim saigračima.

Jedan od onih koje je "pogodio" Coutinhov odlazak je i Roberto Firmino koji je istakao da Liverpool više neće biti isti nakon što je Barcelona "ukrala" sjajnog brazilskog veznjaka.

Inače, osim što su se kao saigrači odlično razumjeli na terenu, Coutinho i Firmino su i veliki prijatelji van terena. Njihove porodice se često druže, a Coutinho je bio i kum na Firminovoj svadbi.

"Liverpool nije isti bez tebe moj magični brate. Želim ti da postigneš velike uspjehe i ostvariš sve svoje snove... Bog će uvijek štiti tebe i tvoju porodicu. Bila je čast igrati sa mađioničarom poput tebe", oprostio se Firmino od svog sunarodnjaka porukom na Instagramu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi