Pique: Više ne mogu nositi nikakav dres osim Barceloninog

Oprašta se od selekcije Španije

Pique: Više ne mogu nositi nikakav dres osim Barceloninog

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaler Barcelone, Gerard Pique, danas je zvanično potpisao novi ugovor s katalonskim klubom do ljeta 2022. godine.

Pique je poručio da mu je jedina želja da svoju karijeru nastavi u Barceloni jer je to jedini klub za koji želi igrati. Ovaj defanzivac danas je zvanično produžio ugovor s Barcom do ljeta 2022. godine i nije krio svoje oduševljenje što će ostati na Nou Campu još nekoliko godina.

Također, Pique je današnji press konferenciju iskoristio da saopšti da će se nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji oprostiti od reprezentacije Španije. Fudbaler Barcelone poručio je da jednostavno više nema motivacije da igra za nacionalni tim s kojim je osvojio sve što je mogao.

"Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji oprostit ću se od reprezentacije Španije. Više nemam motivacije da nosim bilo koji dres osim dresa Barcelone. Mundijal u Rusiji će biti za mene posljednji u nacionalnom timu", rekao je Pique.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi