Pique za rođendan završio razbijene glave u utakmici protiv Valencije
Zaradio povredu u duelu sa Kevinom Gameirom

Nije imao previše razloga za slavlje

Pique za rođendan završio razbijene glave u utakmici protiv Valencije

S. Pašalić

Barcelona je sinoć odigrala neriješeno 2:2 protiv Valencije u utakmici gdje je Lionel Messi spašavao katalonski tim.

Argentinac se povrijedio u toj utakmici, ali prema posljednjim informacijama navijači mogu odahnuti jer se ne radi o ozbiljnijoj povredi i Messi će biti spreman za utakmicu protiv Reala u srijedu.

Puno gore je prošao Gerard Pique koji je na istoj utakmici nakon žestokog sudara sa igračem Valencije Kevinom Gameirom završio razbijene glave i sa krvi na licu.

Igrač Valencije je glavom pokušao uputiti udarac na gol Barcelone i u skoku laktom udario Piquea u glavu, a igrač Barcelone je zaradio hematom na glavi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pique je jučer proslavio i 32. rođendan, a može se reći da nije imao previše razloga za slavlje jer pored lošeg rezultata završio je još i razbijene glave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi