Inter bez prepoznatljivog natpisa na dresu od naredne sezone

Pirelli odlazi u prošlost

Inter bez prepoznatljivog natpisa na dresu od naredne sezone

E. Škorić

Proizvođač guma Pirelli neće biti generalni sponzor Intera od naredne sezone.

Pirelli je pokrovitelj Interovog dresa posljednjih 27 godina, a ovo je zadnja sezona u kojoj će njegovo ime biti prikazano na prednjoj strani crno-plavih dresova.

“Razgovaramo s Antonellom, Marottom i ostalim direktorima Intera. Nećemo više biti sponzor Interovog dresa, ali naš odnos s klubom će se nastaviti", rekao je izvršni direktor Pirella Tronchetti Provera za Gr Parlamento.

Suning je prošle sedmice potvrdio da će financijski podržati Inter, iako traže "prikladne partnere", a Tronchetti Provera ne brine o budućnosti kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Moramo se držati činjenica, imali su injekciju gotovine i firma je potvrdila svoju predanost Interu. Stoga mislim da bi trebao postojati normalan put", dodao je.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RASanticeva
Steta...
4 0
AsmirM
Znaci ona kineska firma svu Lovu usmjerila u Inter a u Kini zatvorili klub.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije