Pirić i Mešanović u idealnom timu kola u Sloveniji

Maribor slavio novu pobjedu

Pirić i Mešanović u idealnom timu kola u Sloveniji

Samir Mlaćo

U slovenskom prvenstvu odigrani su susreti 33. kola, a bh. internacionalci Kenan Pirić pružili su kvalitetne partije u pobjedi Maribora kod Celja 3:1.

Pirić je bio na nivou, dok je Mešanović sjajnu partiju krunisao pogotkom i asistencijom.

Zanimljivo da se ovaj dvojac našao u timu 33. kola Prve lige Slovenije, a sjajni pogodak Mešanovića glavom izabran je kao potez kola.

U idealnom timu našao se i nekadašnji član Širokog Brijega, Zrinjskog, Željezničara i Krupe Ivan Crnov koji se dva puta upisao u listu strijelaca u pobjedi svog Triglava protiv Krškog 3:1.

Čak pet nogometaša Domžala zauzelo je svoje mjesto u idealnom timu s obzirom na visoku pobjedu ovog tima na gostovanju kod Olimpije iz Ljubljane.

https://www.youtube.com/watch?v=araLn0Jp1T4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi