Pirić prijevremeno napustio trening Slobode

Tuzlaci se spremaju za Široki Brijeg

Pirić prijevremeno napustio trening Slobode

J. Duvnjaković

Nakon pobjede nad Željezničarom u Kupu BiH, nogometaši Slobode nastavili su sa pripremama za utakmicu sa Širokim Brijegom. 

Današnji trening je započeo laganim zagrijavanjem, a šef struke Husref Musemić u nastavku se usredotočio na ubacivanja u šesnaesterac protivnika i postizanje pogodaka nakon ubacivanja. 

Pred sam kraj igrači su imali priliku da odmjere snage međusobno. Atmosfera u timu i fizička sprema su na zavidnom nivou, a igrači se nadaju kako će u nedjelju nastaviti seriju pozitivnih rezultata. 

Današnji trening zbog povrede nije odradio Haris Mehmedagić, Perica Ivetić je trenirao nešto lakšim intenzitetom, dok je Kenan Pirić napustio trening prije kraja zbog viroze. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Slobode i Širokog Brijega igra se u nedjelju, 17. aprila sa početkom od 15 sati i 30 minuta uz direktan prijenos na BHT1.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi